Pályázatok

Intézményi arculatfejlesztés

Kulturális és Innovációs Minisztérium (Korábban: Emberi Erőforrások Minisztériuma)

Azonosító szám:  VI/619-1/2022
Pályázati összeg: 720.000 Ft
Támogatás intenzitása: 90,91 %

Az Arculatfejlesztési pályázat lehetőséget kínált a könyvtári részleg új arculatának megtervezésére és online megjelenítésére. Kiemelt célunk volt a mai kornak megfelelő, mindent átfogó céges arculat tervezése, az online és offline hordozókon való egységes és letisztult megjelenés, mellyel később tudatos hirdetési stratégia alkalmazásával, nap mint nap találkozhatnak majd az itt lakók és a település iránt érdeklődők.

 

  1. A támogatás felhasználásával lehetővé vált, hogy az intézmény arculati elemeit megújítsuk és azt fejléces borítékon, levélpapíron, névjegykártyákon, valamint roll up-on megjelenítsük, ezzel erősítve az intézmény kommunikációját, ismertségét. A megvalósítás során elengedhetetlennek tűnt egy új facebook borítókép tervezése is, hiszen az utóbbi időben erre a felületre tolódott át a kommunikáció jelentős része.
  2. A támogatásnak köszönhetően honlapunkon is alkalmazásra kerültek az új arculati elemek és az általuk meghatározott színvilág. Mára a könyvtári információk, szolgáltatások naprakészen, folyamatos frissítés és új design alkalmazásával jutnak el a felhasználókhoz. A honlap a kultura.hajdusamson.hu és a konyvtar.hajdusamson.hu címekről érhető el.
  3. Az önrész terhére megtörtént a tervezett elemek sokszorosítása, nyomtatása is. Az elkészült roll up, a névjegykártyák, borítékok és levélpapírok már kézzel foghatóan is megjelenítik azt az új arculatot, amit szívesen osztunk meg partnereinkkel és a látogatókkal.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.